• Battistelli, Francesca : Hundred more years
Francesca Battistelli slog igenom med dunder och brak för några år sedan med sin bejublade debutskiva "My Paper Heart". Förutom massor med fantastiska recensioner så blev den skivan också nominerad till en Grammy Awards, den fick 2 Dove Awards och 11 Dove nomineringar och har sålt närmare en halvmiljon skivor!
Dessutom så har flera av sångerna ifrån debutskivan varit med i kända TV serier som t ex Extreme Makeover: Home Edition, The Biggest Loser och So You Think You Can Dance! Åren efter releasen av debutskivan har, av förklarliga skäl, varit extremt fullmatade, då dessa framgångar ju också lett till ett konstant turnerande. Dessutom så har hon hunnit med att gifta sig och fått sitt första barn. Och mitt i allt detta så har hon på något förunderligt sätt funnit tid till att skriva nya låtar!?!
Och nu är det dags för henne att släppa sin andra skiva. En skiva som verkligen är präglad av dessa år och allt som hänt. Musikaliskt så tar Francesca med lyssnaren på ännu en sprudlande pop och soul-influerad resa. "Hundred More Years" är fylld med sköna melodier och refränger som verkligen fastnar. Hennes sånger sprider verkligen glädje och andas livslust och uppmuntran. Och musiken är mycket "smittsam" och väldigt svår att värja sig emot.
När Francescas debutskiva kom så var det många som jamförde henne med artister som t ex Colbie Calliat, Sara Bareilles och även Jason Mraz. Och dessa jämförelser stämmer bra, men med denna skiva så visar Francesca att hon utan tvekan står på egna ben och har sitt egna, unika sound!

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt
Captcha

Battistelli, Francesca : Hundred more years

  • Tillverkare Fervent records
  • ISBN:
  • Utgivningsår: 2011
  • Artikelnummer: CDM0201-0237
  • Tillgänglighet: 1
  • 99 kr


Taggar: Hundred more years