• Lundgren, Bert : Sanningen gjorde mig fri
Uppväxt i ett kristet hem på 1940-talet får Bert Lundgren finna sig i rigorösa regler inom vilka ramar han strikt måste hålla sig. Som fjortonåring börjar han ett familjärt uppror i avsikt att bryta sig ur, enligt hans uppfattning, en religiös fångenskap.
Genom att skapa sig en god teoretisk utbildning blir hans karriär framgångsrik och i det närmaste spikrak och han jobbar i chefsroller tillsammans med det svenska näringslivets höjdare. Läs om skamliga svek, förtal och misslyckanden, men också om otroliga framgångar och möten med kända och intressanta människor. Han berättar om livslånga relationer och en verklig kamp för familj och äktenskapet.
Som 60-åring drabbas han av allvarliga sjukdomar. Han får cancer och hans dagar är enligt all expertis räknande. Genom ett mirakel blir han totalt befriad från sjukdomen och friskförklarad. Bert upplever en totalförvandling och gör en helomvändning i livet, hans barnatro återuppväcks. Hans nya liv uppfylls av gudomliga händelser i sådan takt och med sådan precision att den enda förklaringen är att vi har att göra med en levande Gud och Bert måste dödförklara både Jante och Slumpen.
Boken kommer att beröra, skaka om och kanske uppröra. En skakande skildring om ett Guds barnbarn, som får tro och hopp tillbaka. Du kommer inte att släppa boken oberörd. Följ med på ett spännande andligt äventyr, som inte har slutat riktigt än...
Specifikation
Bindning Inbunden
Sidor 304

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt
Captcha

Lundgren, Bert : Sanningen gjorde mig fri

  • Tillverkare Semnos
  • ISBN: 9789163396199
  • Utgivningsår: 2012
  • Artikelnummer: BOBR65-6289
  • Tillgänglighet: 1
  • 219 kr


Taggar: Sanningen gjorde mig fri