• Omartian, Stormie : Kraften hos en bedjande make
Stormie Omartian visar på ett lätt och pedagogiskt vis hur du som man kan förbättra ditt äktenskap och möta din hustrus behov genom bön och förtröstan på Guds löften. Jordnära undervisning som är förankrad i författarens egna erfarenheter. Äkta man - vad vill du egentligen med ditt äktenskap?
“Att be för din fru är detsamma som att inbjuda Gud att göra stora saker i ditt eget liv“ - Michael Omartian
Du älskar din fru och du vill inget hellre än att se henne lycklig, blomstrande och växande i Gud tillsammans med dig. Då finns det inget bättre sätt att älska henne än att be för henne.
I boken Kraften hos en bedjande make kommer du att upptäcka glädjen i att bjuda in den Gud som hör och svarar på bön in i ditt äktenskap. Även mitt i smärtsamma situationer kan Han hjälpa och göra mer än vi kan tänka oss. Han kan göra det omöjliga!
I 20 korta, lättlästa kapitel visar Stormie Omartian hur du kan be för din fru och låta Gud beröra henne på områden där hon längtar efter dina böner:
- hennes känslor och sinnesstämningar
- hennes andliga vandring
- hennes roll som mamma
- hennes prioriteringar i livet
- hennes sexualitet

Goda råd och personliga vittnesbörd från välkända kristna män, förslag på hur du kan be och bibelord kommer att hjälpa dig att formulera dina böner. När du börjar förtrösta på Gud i bön kommer han att leda dig och din fru in i att bära mycket frukt, in i en ny tillfredsställelse och glädje i det dagliga livet.
Specifikation
Bindning Häftad
Sidor 196

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt
Captcha

Omartian, Stormie : Kraften hos en bedjande make

  • Tillverkare Livets Ords förlag
  • ISBN: 9789178667246
  • Utgivningsår: 2009
  • Artikelnummer: BOBR81-5552
  • Tillgänglighet: 1
  • 199 kr


Taggar: Stormie Omartian, Kraften hos en bedjande make