• Smith, Ashley : En mördare i mitt hem
"Snälla, skjut inte, gör inget dumt. Låt mig vara. Jag har en liten tjej och hon har ingen pappa och om du skjuter mig så har hon ingen mamma heller. Snälla, gör det inte."
Ashley har stannat uppe halva natten för att få sin nya lägenhet i ordning. Hon ska absolut gå och lägga sig -- måste bara röka en cigarett först, men det är slut i paketet, så det blir en tur till affären. När hon kommer hem väntar han på henne. Och visst har hon hört om Brian Nichols, som skjutit ner tre personer i en domstol inne i Atlanta tidigare på dagen, men hur i hela friden har han hamnat utanför hennes dörr?

Den 11 mars 2005 kablades nyheten om Brian Nichols dödsskjutningar i Fulton County Court ut över världen. Ingen visste vart han hade tagit vägen efteråt.
Den 12 mars 2005 överlämnade han sig till polisen.
Då hade Ashley Smith, en 26-årig ensamstående mamma, pratat med honom oavbrutet i över sju timmar. Hon hade berättat om sin dotter, om hur hon kämpade för att bli en hel människa igen efter flera års missbruk, om sin man som blivit knivhuggen till döds i ett onödigt bråk och om sin stora familj. Hon hade stekt pannkakor och ätit frukost tillsammans med honom. Och hon hade läst för honom ur den bok som blivit livsviktig för henne själv: Leva med mål och mening.

En mördare i mitt hem är den osannolika historien om hur en mördare och en gisslan blev två människor och om hur ett gisslandrama blev en ny början för båda två. Ashley Smith berättar tillsammans med journalisten Stacy Mattingly.
Specifikation
Bindning Inbunden
Sidor 237

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt
Captcha

Smith, Ashley : En mördare i mitt hem

  • Tillverkare Libris
  • ISBN: 9171958290
  • Utgivningsår: 2006
  • Artikelnummer: BOBR74-2166
  • Tillgänglighet: 2
  • 199 kr


Taggar: En mördare i mitt hem