• Burpo, Todd : Himlen förändrar allt
Skulle du leva ditt liv annorlunda idag om du visste att oavsett vad som händer kommer allt att bli underbart till slut?

Todd och Sonja Burpos nästan fyraårige son Colton gjorde en oförglömlig resa till himlen och tillbaka under de svåraste dagarna i deras liv. Tiderna var svåra, det var ebb i kassan, och räkningarna, frustrationerna och rädslorna staplades på hög.
Coltons berättelse om sitt besök i himlen förändrade deras liv – och boken de skrev om den, Himlen finns på riktigt, gav nytt hopp till miljontals läsare.

Denna bok innehåller fler än 40 unika och inspirerande andakter. Todd och för första gången Sonja, ur sitt perspektiv som mamma, delar med sig av vad som hände sedan – i deras liv och i flera miljoner läsares liv. Genom deras egna och hundratals läsares erfarenheter, visar de hur tron på att himlen finns på riktigt hjälper oss att ta oss igenom svårigheter och motgångar här på jordren, inklusive att mista en nära anhörig, eller att förlora ett barn genom en tragedi, missfall eller till och med abort.
De dagliga texterna ger en stark påminnelse om att bortom svårigheterna vi möter i det här livet, väntar Guds fantastiska gåva, himlen. Tänk dig att vara helt orädd här på jorden, därför att du vet att efter det här livet kommer du till himlen. Och du vet – verkligen vet – att du kommer att älska himlen. Det är löftet om himlen!

Himlen visar att Gud får ”sista ordet” och att tro att himlen finns på riktigt förändrar allt!
Specifikation
Bindning Inbunden
Sidor 219

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Burpo, Todd : Himlen förändrar allt

  • Tillverkare Gospel Media
  • ISBN: 9789186935368
  • Utgivningsår: 2012
  • Artikelnummer: BOBR61-6512
  • Tillgänglighet: 1
  • 189 kr


Taggar: Himlen förändrar allt