• Switchfoot : Oh gravity
“...the best of the San Diego group’s nearly 10-year recording career and a welcome post-holiday present for anyone who appreciates a set of well-crafted, disparate rock.” – Billboard

“This is an outstanding record in every sense.” – Associated Press

“Oh! Gravity. gets better with each listen because you start to hear the truth amid the posing.” – Relevant Magazine

“…Oh! Gravity. is surprisingly fun…” – Entertainment Weekly

“Catchy yet durable, Switchfoot manages that delicate balance of rocking out without losing the songs in the process.” – CCM Magazine


Switchfoot är inte bara ett av de absolut största och mest populära banden inom den kristna musiken, utan har ju fått ett enormt genombrott även på den profana marknaden. De har på kort tid lyckats etablera sig som ett av de verkligt stora banden. Grunden till denna framgång har ju varit den grymma förmågan de har att leverera starka låtar med tankeväckande, utmanande texter med ett tydligt andligt innehåll.

Nya skivan ”Oh! Gravity” har varit minst sagt efterlängtad och den lyckas verkligen matcha och även övertrumfa de enormt stora förväntningarna som alla fans har på den här skivan! Vi snackar gitarr baserad rock av numer klassiskt Switchfoot mått!
Skivan är producerad av Tim Palmer (U2, Tears For Fears, Tin Machine, James), Steve Lillywhite (Grammy-winning Producer of the Year) och bandet själva och det sound som de har lyckats få till är ett enklare, råare och, enligt dem själva, den ärligaste som de gjort!

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Switchfoot : Oh gravity

  • Tillverkare Sparrow records
  • ISBN:
  • Utgivningsår: 2006
  • Artikelnummer: CDM0399-3741
  • Tillgänglighet: 3
  • 99 kr


Taggar: Oh gravity